Workshops Paard-En-Foto

Samen met Astrid Loriaux, paardencoach, geef ik de workshop PaardEnFoto. ‘PaardEnFoto | wie ben ik’ is een workshop waarbij je wordt uitgenodigd om via een fotografiesessie met een vintage Polaroid camera (ontspanning) en een paardencoachsessie (inspanning) iets over jezelf te leren, of misschien wel om een stapje te zetten in je persoonlijke groei (privé of werk gerelateerd).

Tinky

De link tussen beide sessies kon ik eerst niet leggen. Later realiseerde ik me dat die er wel degelijk was. Bij Tinky ging het om vertrouwen, loslaten en overgeven en me vooral concentreren op waar ik mee bezig was. En daar is het raakvlak met de fotosessie voor mij. Met de polaroidcamera kon ik niet lukraak plaatjes schieten, maar moest ik me concentreren, keuzes maken, vanuit een andere positie mijn “object” bekijken, opnieuw scherp stellen en uiteindelijk “klik”.” (quote van een deelnemer van de pilotworkshop)