Reviews

“Hele leuke dag gehad! Door de beperkingen van het medium een goede oefening in kijken voor je op de sluiter drukt. Ik heb een zwak voor oude camera’s dus het spelen met de SX-70 vond ik erg leuk. We hadden heerlijk weer en hebben tijdens de workshop een flinke wandeling door Rotterdam gemaakt. Onderweg waren meer dan genoeg interessante onderwerpen, en de uitleg en begeleiding was goed. Voor herhaling vatbaar!” – Ronald Vonk (deelnemer Polawalk Rotterdam 18 april 2015)

“Afgelopen keer meegelopen met de Rotterdamse Polawalk, en wat een fijne dag was dat! Het plezier begon al toen de collectie vintage polaroid camera’s uitgestald werd, wat zijn ze mooi. Een openbaring om eens anders te denken over fotografie: je hebt maar ‘n paar beelden en je realiseert je dat elke foto “raak” moet zijn.

Het resultaat, je gaat écht om je heen kijken en drukt pas op ‘t knopje als je het écht zeker weet (en dat duurt soms een tijdje). Gelukkig een vakkundige begeleiding, Jolanda helpt je echt om over de drempel heen te stappen, weet precies hoe de camera’s werken en uiteindelijk schiet je toch ‘n aardig aantal foto’s, meer dan je in eerste instantie zou durven.

En hoe leuk is het om aan het eind van je dag je resultaat (de missers, maar ook de successen) gelijk te kunnen zien, vergelijken met de anderen en mee te nemen naar huis. Top!” – Eric Mahieu (deelnemer Polawalk Rotterdam 18 april 2015)