Verhuizen naar Zeeland

We gaan verhuizen! Naar het platteland van Zeeland. IMG_6706

Vorig jaar had ik nooit durven denken dat Eric en ik ons droomhuis op het platteland van Zeeland zouden vinden. We hebben echter een prachtige plek gevonden, een klein boerenhuisje met een flinke lap tuin middenop het boerenland, met fazanten, konijnen en spechten als vaste tuinbewoners. Een plek naar mijn hart.

En ik had ook niet kunnen denken dat we opnieuw een complete renovatie zouden gaan doen. 😀

Ik neem dus voorlopig even pauze. Die pauze ga ik gebruiken voor het verbouwen van ons nieuwe huis. Dit keer hebben we een deadline afgesproken. Augustus klaar! (En misschien ontdek ik wel prachtige Polaroidmomenten tijdens de verbouwing.).

Hoe wonderlijk is het toch hoe dingen kunnen lopen.
Photo 19-03-16 18 10 11
Tot de renovatie klaar is, gaan we in een caravan in de tuin wonen. We hebben een prachtige vintage caravan op de kop getikt, die een mooie plek aan de rand van de tuin heeft gevonden. Met uitzicht. De binnenkant is inmiddels gestript en weer opgebouwd met alleen dat wat we nodig hebben, en met een dikke tak als krabpaal voor de katten. Zo hebben de katten meer ruimte. Ondanks dat zal tiny living best een uitdaging zijn voor Tara, Blackie & Piet. Ze moeten zeker de eerste twee weken binnen blijven om te wennen.

Hoop dat ze het ons zullen vergeven…Over ons foto

Oude tijden gaan herleven. Verbouwen is niet mijn favoriete hobby. De zomer komt eraan, de katten en kippen zijn dichtbij, de zon schijnt, wat wil je nog meer…. behalve dan dat het huis snel klaar is. 😉

Na de verbouwing, de zomer, de echte verhuizing, kom ik weer in actie als fotograaf!

Laat het nieuwe avontuur beginnen!

Ik wens je een hele zonnige en warme zomer!

xoxoxo

Jolanda