Op Pola-avontuur in Zierikzee

Oei, er is een hele maand voorbij en ik heb nog geen enkele foto van de laatste Polawalk in Zierikzee gedeeld. September is gevlogen en het is ook alweer herfst.

5 September was een aparte dag. Het weer was op en top Nederlands, één filmpack liet zich van een uiterst mysterieuze kant zien en op het laatste moment was er een verandering van ontmoetingslocatie.

Twee dagen van te voren heb ik nog snel een nieuwe locatie gezocht omdat Mien Domus verder is gegaan zonder gezellige koffiehoek. Gelukkig heeft De gekroonde Suikerbiet zich bewezen als een ongedwongen alternatief.

Marisca          Harold          Eric          Ronald

Tijdens de uitleg kwam de regen met bakken uit de hemel. Zodra we naar buiten stapten kwam echter de zon tevoorschijn. En toen we na de wandeling net een biertje besteld hadden, begon de regen weer te vallen.

Foto Eric MahieuFoto Eric MahieuFoto Eric Mahieu

Eric heeft prachtige foto’s met Mr. White gemaakt. (Foto’s: Eric Mahieu)

Foto Marisca ZoonFoto Marisca ZoonFoto Marisca Zoon

Marisca heeft ook prachtige foto’s gemaakt met Rudolph. De chemicaliën in de filmpack hebben het beeld helaas onzichtbaar gemaakt. (Foto’s: Marisca Zoon)

Eigenlijk was deze Polawalk weer een heel gezellige samenkomst met Ronald, Harold, Marisca en Eric.

Foto Jolanda BoekhoutGroepsfoto Polawalk ZierikzeeFoto Jolanda Boekhout

Gelukkig heeft The Impossible Project een nieuw filmpack voor Marisca ter beschikking gesteld. Dus we kunnen nog een keer!

xo

J.