Mr White is klaar voor de Polawalk…

Toen ik Mr White twee jaar geleden via E-bay kocht, wist ik niet of hij zou werken. Jammer genoeg werkte hij niet. Met hulp van The Impossible Project in Enschede kreeg hij kortgeleden een tweede leven.

Vorige week heb ik Mr White vol verwachting met een filmpack geladen. Hij maakte geluid! Jippie. De twee foto’s die ik gemaakt heb zijn mooi geworden. Nu weet ik dat Mr White klaar is om mee te gaan op Polawalk op 5 en 12 september. Haamstede

Rechts: Don Pedro and Franz-Joseph poseren
geduldig terwijl ik een foto aan het maken ben.
Dank je wel lieve jongens!

 

Genieten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Links: Na twee uur kokkels gegraven te hebben
in het Krammer hebben Eric en ik wel een koel biertje
en een glas wijn bij De Zeeuwse Hemel verdiend.
Ik kijk ernaar uit wat voor foto’s uit Mr White zullen verschijnen volgende week.

xo

J.