Een mooie afsluiting…

Wow! Vandaag staat mijn 2013 365 project, #mylifeinpolaroid, op de blog van The Impossible Project. Dat voelt als het kersje op de taart. Natuurlijk zit ik in het complot, want de blogpost heb ik een tijdje geleden al geschreven. Om op de laatste dag van 2014 te mogen prijken op de IP blog is een fantastische manier om het jaar af te sluiten! Dank je wel lieve mensen bij IP, en een speciaal dank je wel aan Amy en Fred!

‘MylifeinPolaroid’ was een uitdagend project, een project dat ontzettend eng was om te starten. Hoe zou mijn reis zijn, zou het een succes worden of zou ik ergens in het jaar wanhopig stoppen? De gedachte dat ik één foto per dag zou maken en ongeacht het resultaat die foto zou delen, verzachtte mijn gevoelens van ongemak. ‘MylifeinPolaroid’ zou een project worden waarin ik mezelf op een andere manier zou leren kennen, zou leren fotograferen met mijn mooie vintage sx-70 camera en de werking van de IP film zou leren begrijpen. Het allerbelangrijkste van het project zou echter zijn om te genieten van wat belangrijk voor mij is en wat ik wil onthouden. Dus hoe zou dat nou kunnen mislukken?

Lees mijn verhaal op The Impossible Project blog.

52/52 Tradition

Het laatste dat ik met je wil delen is mijn traditionele oliebollen foto. Deze foto is ook de laatste foto van mijn 2014 Polaroid project #a52inpolaroid. Vanmorgen dacht ik dat het een prachtige nieuwe traditie zou zijn om ook dit jaar af te sluiten met een oliebollenfoto, zoals in 2013. En dit jaar hebben we de bollen zelfs zelf gebakken. En ze smaken heerlijk. Ik ben alleen vergeten de poedersuiker over de bollen te strooien. Laten we het er maar op houden dat mijn post op de IP blog de poedersuiker op de oliebollen is. 😀

Eric en ik sluiten dit jaar af met het winterstolstice ritueel en lekker veel champagne en oliebollen! Ik wens je een fijne avond en een liefdevol 2015 toe!

xo

J.

——-

Wow! Today my 2013 365 Polaroid project , #mylifeinpolaroid, is featured on The Impossible Project blog. It feels like the icing on the cake. Of course I knew the post would come, because I wrote it a while ago. But being featured on the last day of 2014, what a great way to close 2014! Thank you so much sweet people at IP, and especially thank you Amy and Fred!

‘MylifeinPolaroid’ was a challenging project, a project that I started with fear in my heart. How would my journey be, would it be a success or would I drop out at some point in the year? The thought that I would shoot only one photo a day and share that photo no matter what the result would be eased my feelings of unease. ‘MylifeinPolaroid’ would be a project of getting to know myself in a new way, learning to shoot with a vintage camera and with the IP film. Most of all it would be a year of enjoying shooting what was important for me to remember. So how could that ever be a failure?

Read my story on The Impossible Project blog.

Last thing I would like to share with you is my traditional ‘oliebollen’ photo. It is also the last photo of my 2014 #a52inpolaroid project. I thought it would be a great new tradition to end the year with an ‘oliebollen’ photo, like in 2013. And this year we even baked our own. And they taste delicious. I only forgot to add a bit of icing sugar on the oliebollen. The feature on the IP blog must be that icing on the cake! :-D.

Eric and I will close this year with the Wintersolstice ritual and lots of champagne and oliebollen! Wishing you a fabulous evening and a loving 2015!

xo

J.