A farmers delight… in Polaroid

Een vers nieuw jaar betekent een nieuw¬†Polaroid project. Hoe kan ik nou stoppen met fotograferen met mijn mooie vintage sx-70’s!

Een groot thema in mijn leven is ontdekken ‘wie ik ben’ en ‘waar ik thuishoor’. Het ‘wie ben ik’ deel zal hoogstwaarschijnlijk duren tot ik oud en gerimpeld ben. Het ‘waar hoor ik thuis” deel zal hopelijk een stuk makkelijker zijn. De eerste stap is al gezet in september vorig jaar toen Eric en ik naar het platteland zijn verhuisd, naar Zeeland.

Na de laatste paar maanden ben ik nog steeds opgetogen en gelukkig om hier te zijn. Maar… waar ik nu ben is nog steeds heel tijdelijk. Totdat Eric en ik ons huis in de grote stad verkocht hebben, kunnen we de permanente stap naar het platteland nog niet maken. Tot dat moment zal ik moeten uitvinden voor mezelf of ik in Zeeland wil blijven of dat het noorden of zuiden van Nederland meer bij ons past. Of zelfs een nog uitdagender stap…. verhuizen naar het buitenland.

Als je, zoals wij, niet gebonden bent aan een baan in de grote stad dan zijn er een heleboel mogelijkheden. Ik hoop dat dit jaar het jaar wordt dat het ‘grote plan’ zich aan me openbaart. Ik hoop dat dat nieuwe leven zich soepel zal aandienen, ik hoop dat dat nieuwe leven klopt, ik hoop dat dat nieuwe leven bij me past, bij ons past….

Tot dat moment zal mijn nieuwe thema voor 2015 het boerenlandleven zijn, #afarmersdelight_in_polaroid.

1:52 Start

Op deze foto zou het bankje moeten staan dat Eric en ik neergezet hebben op het stukje gras naast ons huis. Het bankje heeft uitzicht op het boerenland om ons heen. Ik kan niet wachten om daar te zitten met een koel glas wijn en te genieten van de laatste zonnestralen van de dag.

2:52 Storm

Het strand op een stormachtige dag. Het zand vloog ons om de oren en deze schommel bewoog vanzelf. Het was puur genieten.

3:52 Oogst

Je kunt geen kiwi’s genoeg hebben. Kiwi’s uit de tuin.

4:52 Sneeuwklokjes

Omdat we hier nog geen sneeuwvlokje gezien hebben, moeten we het met deze sneeuwvlokjes, oh nee, sneeuwklokjes doen.

Zie je in februari!

xo

J.